Modelspoorwijzer.net

Bestand:Berken244x122x10.JPG

Ga naar: navigatie, zoeken
Berken244x122x10.JPG(397 × 221 pixels, bestandsgrootte: 8 kB, MIME-type: image/jpeg)

Beschrijving

Beschrijving

Houten plaat opgedeeld.

Bron

Eigen werk

Datum

25 september 2010

Auteur

Sander Lageveen

Toestemming

Ja

Licentie:

Deze media heb ik als Modelspoor.net gebruiker zelf gemaakt

Deze afbeelding, geluidsopname of film heb ik als ModelspoorWijzer.net gebruiker zelf gemaakt en gelicenseerd onder de volgende twee licenties:

Heckert GNU white.svg   GNU-licentie voor vrije documentatie
Toestemming wordt verleend tot het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de bepalingen van de GNU licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of iedere latere versie uitgegeven door de Free Software Foundation; zonder Invariante Secties, zonder Omslagteksten voor de Voorkant en zonder Omslagteksten voor de Achterkant. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie getiteld "GNU licentie voor vrije documentatie".

Deze licentie staat onder meer het bewerken, verspreiden en kopiëren van het werk toe, ook voor commercieel gebruik, mits aan de voorwaarden in de licentietekst wordt voldaan.

Creative Commons License   Creative Commons licentie   Naamsvermelding Gelijk delen

Op dit werk is de Creative Commons licentie Naamsvermelding – GelijkDelen 2.5 (cc-by-sa) van toepassing.

In het kort houdt deze licentie in dat u dit werk mag kopiëren, verspreiden, tonen en op- en uitvoeren, afgeleide werken maken en gebruik maken van het werk voor commerciële doeleinden zolang u de naam van de maker vermeldt en het onder dezelfde licentie uitgeeft als u wijzigingen aanbrengt. Bij hergebruik of verspreiding dient u de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken aan derden.

U mag zelf een van de twee licenties kiezen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie25 sep 2010 19:37Miniatuurafbeelding voor de versie van 25 sep 2010 om 19:37397 × 221 (8 kB)Sander (Overleg | bijdragen){{Information |Description=Houten plaat opgedeeld. |Source=Eigen werk |Author=Sander Lageveen |Date=25 september 2010 |Permission=Ja |other_versions= }}
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: