Modelspoorwijzer.net

Bestand:Smd draadsolderen.JPG

Ga naar: navigatie, zoeken
Volledige resolutie(3.648 × 2.736 pixels, bestandsgrootte: 1,62 MB, MIME-type: image/jpeg)

Beschrijving

Beschrijving

lakdraad aan smd led solderen

Bron

Romar Keijser

Datum

20 april 2013

Auteur

Romar Keijser

Toestemming

Ja

Licentie:

Deze media heb ik als Modelspoor.net gebruiker zelf gemaakt

Deze afbeelding, geluidsopname of film heb ik als ModelspoorWijzer.net gebruiker zelf gemaakt en gelicenseerd onder de volgende twee licenties:

Heckert GNU white.svg   GNU-licentie voor vrije documentatie
Toestemming wordt verleend tot het kopiëren, verspreiden en/of wijzigen van dit document onder de bepalingen van de GNU licentie voor vrije documentatie, versie 1.2 of iedere latere versie uitgegeven door de Free Software Foundation; zonder Invariante Secties, zonder Omslagteksten voor de Voorkant en zonder Omslagteksten voor de Achterkant. Een kopie van de licentie is opgenomen in de sectie getiteld "GNU licentie voor vrije documentatie".

Deze licentie staat onder meer het bewerken, verspreiden en kopiëren van het werk toe, ook voor commercieel gebruik, mits aan de voorwaarden in de licentietekst wordt voldaan.

Creative Commons License   Creative Commons licentie   Naamsvermelding Gelijk delen

Op dit werk is de Creative Commons licentie Naamsvermelding – GelijkDelen 2.5 (cc-by-sa) van toepassing.

In het kort houdt deze licentie in dat u dit werk mag kopiëren, verspreiden, tonen en op- en uitvoeren, afgeleide werken maken en gebruik maken van het werk voor commerciële doeleinden zolang u de naam van de maker vermeldt en het onder dezelfde licentie uitgeeft als u wijzigingen aanbrengt. Bij hergebruik of verspreiding dient u de licentievoorwaarden van dit werk kenbaar te maken aan derden.

U mag zelf een van de twee licenties kiezen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie20 apr 2013 23:11Miniatuurafbeelding voor de versie van 20 apr 2013 om 23:113.648 × 2.736 (1,62 MB)Sander (Overleg | bijdragen){{Information |Description=lakdraad aan smd led solderen |Source=Romar Keijser |Author=Romar Keijser |Date=20 april 2013 |Permission=Ja |other_versions= }}
  • U kunt dit bestand niet overschrijven.

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata